Σε εξέλιξη είναι στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια, της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο.
Σήμερα αναμένεται να γίνει και η ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου του υπουργείου Εξωτερικών που ορίζει την επέκταση της χωρικής θάλασσας από το βορειότερο σημείο του Ιονίου εως το ακρωτήριο Ταίναρο και προσθέτει στην επικράτεια περισσότερα από 13.000 τετραγωνικά μέτρα αυξάνοντας το μέγεθός της κατά περίπου 10%.
Αυτή την ώρα στο βήμα της βουλής είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».