
Πλατινί : Στην ίδια κατηγορία με τον Μαραντόνα ο Ντιμπάλα
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πάουλο Ντιμπάλα ο Μισέλ Πλατινί
Μέλι έσταξε για τον Ντιμπάλα ο Μισέλ Πλατινί.
Ο 65χρονος παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport, αποθεώνοντας τον σταρ της Γιουβέντους.
Μάλιστα, ο θρύλος των Μπιανκονέρι δε δίστασε να συμπεριλάβει τον αργεντινό ποδοσφαιριστή στην ίδια κατηγορία με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.
«Μου αρέσει πολύ ο Ντιμπάλα. Είναι μέρος της κατηγορίας παικτών όπως ο Μαραντόνα, ο Ομάρ Σίβορι, ο Νεϊμάρ. Μπορεί να έχει λίγο λιγότερο ταλέντο, αλλά ας το δούμε. Δεν είναι παίκτης στυλ Ρονάλντο, ούτε Μέσι. Δεν αγωνίζεται ως regista, είναι επιθετικός παίκτης που παίζει ως στράικερ. Ο Αργεντινός είναι πολύ καλός στο γήπεδο και είναι φρέσκος. Τον μάθαμε ως ένα συμπαθητικό παιδί. Είναι ενδιαφέρον που με φτάνει στα γκολ και τις εμφανίσεις στη Serie A. Οι αριθμοί είναι ένα πράγμα, αλλά είμαστε διαφορετικοί παίκτες.
Προσπαθώ πάντα να αποφεύγω τις συγκρίσεις, αλλά μπορώ να πω ότι είναι σίγουρα καλύτερος από εμένα σε ένα πράγμα: είναι 40 χρόνια νεότερος. Είναι επίσης περισσότερο επιθετικός από ό,τι ήμουν, είναι ένας φορ. Μπορούν να τον παίξουν όπου θέλουν, αλλά εξακολουθεί να είναι μπροστά. Σκοράρει επίσης αρκετά γκολ. Ήμουν, επίσης, ένας μέσος που σκόραρε πολλά γκολ, ένας παίκτης της ομάδας που οδήγησε όλους τους άλλους, περισσότερο από τον Ντιμπάλα. Εκείνος είναι περισσότερο επιθετικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Ρούμπιο: Πρότεινε «νέα σχέση» του λαού της Κούβας με τις ΗΠΑ – Επίθεση στην κυβέρνηση της νησιωτικής χώρας
- Ρόδος: Θρήνος στην κηδεία μητέρας και κόρης που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό δυστύχημα
- Πώς συνέβη η τραγωδία στο Δαφνί – Δράστης και θύμα ήταν στο ίδιο θάλαμο από την Παρασκευή
- Έρχονται εξελίξεις με Αταμάν στον Παναθηναϊκό
- Η γη της ελιάς: Αποκαλύψεις, εντάσεις και ανατροπές
- ΚΚΕ για την οσμή αερίου: Στην «Ελλάδα του 2030», 24 ώρες μετά, εξακολουθεί να μην υπάρχει σαφής απάντηση

