Εύβοια : Κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο στο χωριό Πράσινο
Η φωτιά στο ΙΧ αυτοκίνητο προκλήθηκε από μηχανική βλάβη
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου στην Πυροσβεστική μετά από κλήση που δέχθηκε για ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο είχε πάρει φωτιά στο χωριό Πράσινο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Στο σημείο, όπως αναφέρει το evima.gr, επιχείρησαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς το φλεγόμενο όχημα βρισκόταν σε κατοικημένη περιοχή και συγκεκριμένα στο κέντρο του χωριού δίπλα σε σπίτια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά στο ΙΧ αυτοκίνητο προκλήθηκε από μηχανική βλάβη και χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής του Αλιβερίου η πυρκαγιά περιορίστηκε χωρίς να επεκταθεί σε διπλανά σπίτια.
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
- Πετρέλαιο: Η μεγαλύτερη βουτιά από την πανδημία και το σενάριο των 50 δολ.
- Χάρτης της IQAir δείχνει κάκιστη ποιότητα αέρα στην Αθήνα – Τα τζάκια… πήραν φωτιά
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)




