
ΗΠΑ : Την Τετάρτη στη Βουλή των Αντιπροσώπων το άρθρο για την παραπομπή του Τραμπ
«Αυτό που έκανε αυτός ο πρόεδρος είναι ασυγχώρητο και πρέπει να λογοδοτήσει», δήλωσε ο Τζιμ ΜακΓκόβερν.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κανόνων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ δήλωσε ότι περιμένει ότι το άρθρο για την παραπομπή του απερχόμενου προέδρου της χώρας Ντόναλντ Τραμπ θα φθάσει στην ολομέλεια του σώματος την Τετάρτη και πιστεύει ότι θα εγκριθεί.
«Είναι σημαντικό να ενεργήσουμε και είναι σημαντικό να ενεργήσουμε κατά σοβαρό και αποτελεσματικό τρόπο», δήλωσε ο Τζιμ ΜακΓκόβερν στο CNN. «Το περιμένουμε στην ολομέλεια την Τετάρτη. Και περιμένουμε ότι θα εγκριθεί».
Ο Τζιμ ΜακΓκόβερν δήλωσε ότι περιμένει ότι οι Ρεπουμπλικανοί του Κονγκρέσου θα αντιταχθούν σε απόφαση με την οποία θα απευθύνεται αίτημα προς τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς να επικαλεσθεί την 25η Τροπολογία για την καθαίρεση του Τραμπ. Στην περίπτωση αυτή, η επιτροπή του θα παρουσιάσει ρύθμιση για την κατάθεση αυτής της απόφασης στην Βουλή προς ψήφισιν και, 24 ώρες μετά, η επιτροπή θα φέρει στην ολομέλεια νέα απόφαση για την παραπομπή.
«Αυτό που έκανε αυτός ο πρόεδρος είναι ασυγχώρητο και πρέπει να λογοδοτήσει», δήλωσε ο Τζιμ ΜακΓκόβερν.
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Κωνσταντινούπολη: 11 συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στο ισραηλινό προξενείο
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Ποιες πλατφόρμες απαγορεύονται και ποιες επιτρέπονται για τους κάτω των 15 – Οι νέοι κανόνες στα social media
- Ιράν: ένας πόλεμος που ο Τραμπ δεν μπορούσε (και δεν μπορεί) να κερδίσει
- Γιατί η Νικόλ Έγκερτ εγκατέλειψε το Baywatch όταν ήταν η κορυφαία σειρά του πλανήτη





