Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο αρχηγός των… παρανόμων
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επιλέγει να διοικεί με τον δικό του τρόπο, αδιαφορώντας για νόμους και κανονισμούς, μετατρέποντας την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας σε… στέκι παρανόμων, καθώς πλέον πρέπει να ψάξουμε ποιοι εκ των πέντε έχουν τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα να είναι εκεί.
Έχετε ακούσει προφανώς για τη σύζυγο του Καίσαρα, η οποία έπρεπε όχι μόνο να διαθέτει, αλλά κυρίως να επιδεικνύει την τιμιότητά της. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επιλέγει να διοικεί με τον δικό του τρόπο, αδιαφορώντας για νόμους και κανονισμούς, μετατρέποντας την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας σε… στέκι παρανόμων, καθώς πλέον πρέπει να ψάξουμε ποιοι εκ των πέντε έχουν τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα να είναι εκεί.
Έγινε πολύς ντόρος για τη συμμετοχή του Στέλιου Συμεωνίδη, ο οποίος δεν είχε καταθέσει αίτηση μη ενεργείας, με αποτέλεσμα να ΜΗΝ δικαιούται να είναι στην ΚΕΔ. Κάναμε λόγο και για το τυπικό κώλυμα, που είχε ο Νίκος Ζαβλανός, αλλά δεν είναι οι μόνοι. Κι ο Κυριάκος Ταβουλαρέας ΔΕΝ δικαιούται να βρίσκεται στην ΚΕΔ/ΕΟΚ. Ήταν παράτυπη η συμμετοχή του από την πρώτη μέρα!
- Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για διπλό… τετράδας οι Ερυθρόλευκοι
- Το πρώτο ρομπότ για μανικιούρ έκανε την εμφάνιση του – Δυσοίωνο το μέλλον για τα σαλόνια ομορφιάς
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά στο Καραϊσκάκη – Με Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών
- Σώτης Βολάνης: Αποχώρησε αιφνιδίως από νυχτερινό σχήμα και το ανακοίνωσε μόνο στα social
- Τραγωδία στη Σητεία: 16χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο


