Τζάρεντ Λέτο: Είναι δύσκολο να πεις «όχι» στον Joker
Ο Τζάρεντ Λέτο λέει ότι «είναι δύσκολο να πει όχι» σε επανάληψη του ρόλου του Joker
Μπορεί οι θαυμαστές των ταινιών με υπερήρωες να μην έχουν δει την τελευταία εμφάνιση του Τζάρεντ Λέτο στην μεγάλη οθόνη στο ρόλο του Joker.
Ο ηθοποιός και τραγουδιστής συμμετείχε στο podcast του Variety «Awards Circuit» και ρωτήθηκε για τον ρόλο του εμβληματικού κακού στο «Suicide Squad».
Αν και ο χαρακτήρας δεν εμφανίστηκε στο «Birds of Prey» και θα απουσιάζει από την επερχόμενη συνέχεια του «Suicide Squad», ο Λέτο ρωτήθηκε αν θα ενδιαφερόταν να υποδυθεί ξανά τον ρόλο του Joker στο «Wonder Woman 3».
Jared Leto on Resolutions, Method Acting and How His ‘The Little Things’ Character Is Like The Joker https://t.co/hCC9iv0wJm
— Variety (@Variety) December 31, 2020
«Είναι δύσκολο να πεις όχι σε αυτόν τον χαρακτήρα» είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ ο ηθοποιός και αρχηγός του συγκροτήματος Thirty Seconds to Mars.
«Υπάρχουν πολύ λίγοι χαρακτήρες που ενσκαρκώνεις και δεν έχουν κανόνες. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Πέρασα πολύ καλά με αυτόν τον χαρακτήρα» σημείωσε.
Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την επανεμφάνισή του ως Joker σε μία από τις επόμενες ταινίες της DC Films, ο Τζάρεντ Λέτο θα συμμετάσχει στο νέο επεισόδιο της κινηματογραφικής σειράς «Justice League» του Ζακ Σνάιντερ, που θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2021.
- Πυρά ΣΥΡΙΖΑ: Σε παράλληλο σύμπαν ο Μητσοτάκης, η πολιτική αλλαγή γίνεται όλο και πιο αναγκαία
- Αιτωλοακαρνανία: Πώς έγινε το άγριο φονικό – «Ελάτε να με πάρετε από το σπίτι, εγώ τον σκότωσα»
- Παναθηναϊκός: Χάνει και το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ναν
- Αστρονομική αποζημίωση πολλών δισ. δολαρίων ζητεί ο Έλον Μασκ από OpenAI και Microsoft
- Χαμενεΐ: Εγκληματίας ο Τραμπ – Δεν θα σύρουμε τη χώρα σε πόλεμο
- Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθλητικός

