Εμβολιάστηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
Εκκληση σε όλους προκειμένου να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό, απηύθυνε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά
Εμβολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας κατά του κοροναϊού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.
Αμέσως μετά τον εμβολιασμό της η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι «με το εμβόλιο η ελπίδα επιστρέφει. Είναι ένα δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο. Εμβολιάστηκα σήμερα και θέλω να κάνω έκκληση σε όλους. Συμμετοχή στον εμβολιασμό. Είναι ώρα να απομονώσουμε τις ανεύθυνες φωνές. Η κυβέρνηση είναι ώρα να αφήσει την επικοινωνιακή φλυαρία και να ασχοληθεί σοβαρά έτσι ώστε να οργανώσει με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τον εμβολιασμό των πολιτών της χώρας. Μονάχα έτσι μπορούμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Όχι άλλα λάθη».
- Συνταγή: Ριζότο γλυκοπατάτας
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)

























![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442