Ευχές Πούτιν σε Μητσοτάκη: «Οι σχέσεις μας βασίζονται εδώ και αιώνες στη φιλία»
Τις ευχές του για καλή χρονιά απέστειλε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν
Τις ευχές του για καλή χρονιά απέστειλε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας τονίζει ότι οι ρωσοελληνικές σχέσεις βασίζονται παραδοσιακά, ανά τους αιώνες, στη φιλία και την πολιτιστική και πνευματική εγγύτητα.
Παράλληλα, εκφράζει την ελπίδα ότι τη νέα χρονιά θα είναι δυνατό να εξασφαλιστεί η εποικοδομητική ανάπτυξη των διμερών σχέσεων των δύο χωρών προς όφελος των λαών της Ρωσίας και της Ελλάδας και ολόκληρης της Ευρώπης.
Σημειώνεται ότι ο κ. Πούτιν έχει λάβει πρόσκληση από τον κ. Μητσοτάκη για να επισκεφθεί την Αθήνα την 25η Μαρτίου του 2021, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]
- Ισραήλ: Ο Σμότριτς ζητά αλλαγή συνόρων με τον Λίβανο – «Να φτάσουμε στον ποταμό Λιτάνι»
- Η Μπαρτσελόνα κοντά στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς: «Υπάρχει ήδη επικοινωνία με τον παίκτη»
- Κώστας Αρβανίτης: Στην ευρωβουλή αναφορά πολίτη κατά του νόμου Κεραμέως για το 13ωρο
- Ζελένσκι: Η Ρωσία σχεδιάζει νέο μπαράζ αεροπορικών πληγμάτων


