Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεισμός - Σάμος : Συλλυπητήρια Πούτιν σε Μητσοτάκη για τα δύο νεκρά παιδιά

Σεισμός – Σάμος : Συλλυπητήρια Πούτιν σε Μητσοτάκη για τα δύο νεκρά παιδιά

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, με τηλεγράφημά του στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια για τις τραγικές συνέπειες του σεισμού στο Αιγαίο, που έπληξε ελληνικά νησιά.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, με τηλεγράφημά του στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια για τις τραγικές συνέπειες του σεισμού στο Αιγαίο, που έπληξε ελληνικά νησιά.

Συμπάθεια και συμπαράσταση

Στο τηλεγράφημα, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε συμπάθεια και συμπαράσταση σε όλους τους πληγέντες λόγω της φυσικής αυτής καταστροφής και ευχήθηκε την ταχύτερη αποκατάσταση των περιοχών της χώρας οι οποίες υπέστησαν ζημιές.

Με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια επικοινώνησαν τηλεφωνικά τόσο ο πρωθυπουργός της Αλβανίας όσο πλήθος ομολόγων του από διάφορες χώρες, προκειμένου να του εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους και τη συμπαράστασή τους για τον σεισμό που έπληξε τη Σάμο.

Συμπαράσταση

Με αναρτήσεις του στο Twitter, ο Ν. Δένδιας τούς ευχαριστεί θερμά που επικοινώνησαν μαζί του για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους.

Όπως κάνει γνωστό με αναρτήσεις του στο Twitter, με τον κ. Δένδια επικοινώνησαν ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα και οι υπουργοί Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης και της Ιορδανίας Αϊμάν Σαφάντι, εκ μέρους του Βασιλιά Αμπντάλα.

Επίσης, επικοινώνησαν μαζί του οι υπουργοί Εξωτερικών της Αρμενίας Ζοχράμπ Μνατσακανιάν, της Ισπανίας Αράντσα Γκονζάλες Λάγια, της Ιταλίας Λουίτζι ντι Μάιο, του Καναδά Φρανσουά-Φιλίπ Σαμπανί, της Κροατίας Γκόρνταν Ράντμαν, του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Ράαμπ, της Ολλανδίας Στεφ Μπλοκ, της Σλοβενίας Ανζέ Λόγκαρ.

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024