Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εξομολογείται: «Η ζωή είναι δύσκολη, μια ανηφόρα»
Το μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram η νικήτρια του Big Brother.
Η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη επέλεξε να στείλει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ένα μήνυμα στους θαυμαστές της και τον κόσμο που την στήριξε.
Η δικηγόρος με καταγωγή από την Κρήτη που αναδείχθηκε νικήτρια στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και κέρδισε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο απέκτησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αρκετούς θαυμαστές αλλά προκάλεσε και αντιπάθειες.
Τώρα, λίγι μετά τα Χριστούγγενα η νικήτρια του παιχνιδιού έστειλε με ένα εξομολογητικό μήνυμα ευχές σε όλο τον κόσμο γράφοντας:
«Κόσμε μου χρόνια πολλά με υγεία και η βροχή που ξεκίνησε μόλις τώρα να λιώσει τον πάγο από τις πληγωμένες καρδιές του κόσμου… να μας δροσίσει και να μας αφυπνίσει… Η ζωή είναι δύσκολη, μια ανηφόρα ας την ανέβουμε με πίστη και θάρρος και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έτσι μονάχα θα νιώθουμε υπερήφανοι μέσω των ταπεινών μας προσπαθειών…
Σας αγαπώ μωρέ κόσμε μου… ο Θεός και η Παναγία να ευλογεί το κάθε βήμα της ζωής σας… Να είμαστε όλοι ενωμένοι να αγαπάμε και να βοηθάμε είναι κολλητικό και κάνει μονάχα καλό.
Ένα επίσης τεράστιο ευχαριστώ στα fan pages μου στους διαχειριστές καθώς και σε όλα τα μέλη…Καλό και ευλογημένο ξημέρωμα. Ξεκίνησε μια καινούρια ημέρα ο ήλιος θα είναι πιο φωτεινός μέσα από τη γλυκά της συννεφιάς. Μπουμ καταιγίδα αγάπης για όλους μας…».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)











































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442