Ένα κόργκι άσος στο μπάσκετ: Σκοράρει και τρελαίνει τους πάντες
Όταν κάποιος σουτάρει, το σκυλί τρέχει προς την ρακέτα και καραδοκεί για το ριμπάουντ σαν ένας καλά τοποθετημένος σέντερ.
Τα κόργκι είναι γνωστά για τα κοντά ποδαράκια τους, αλλά ένα συγκεκριμένο ενθουσίασε τους χρήστες των social media με τις… ικανότητές του.
Ο λόγος για το τριών χρονών κατοικίδιο, Xiao Ba που σημαίνει «Μικρό 8» που φιγουράρει παντού τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο να κοντρολάρει μπάλες με την μουσούδα του.
Η MS Gan, ιδιοκτήτρια του μικρού corgi, είπε στην διαδικτυακή έκδοση της DailyMail, ότι από πολύ μικρό έδειξε… κλίση στο μπάσκετ.
Συγκεκριμένα, ανακάλυψε την αγάπη του σκυλιού της για το μπάσκετ το προηγούμενο καλοκαίρι όταν τυχαία πέρασε από ένα ανοικτό γήπεδο μπάσκετ.
Η γυναίκα εντυπωσιάστηκε όταν είδε το Xiao Ba να τρέχει μανιωδώς πίσω από την μπάλα του μπάσκετ, κάνοντας μάλιστα κάποιες… επαγγελματικές κινήσεις.
Όταν κάποιος σουτάρει, το σκυλί τρέχει προς την ρακέτα και καραδοκεί για το ριμπάουντ σαν ένας καλά τοποθετημένος σέντερ.
«Στην αρχή φοβόμουν μήπως χτυπήσει με την μπάλα, όμως την κοντρολάρει εξαιρετικά», λέει η Gan για το αξιαγάπητο corgi της που θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ με το όνομα: «Cor-be Bryant».
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Σούπερ Μαυροπάνος «φρέναρε» τους «πολίτες»! (vid)




