ΑΕΚ : Οι 8 «κολόνες» του Χιμένεθ στα αποδυτήρια
O Ροντρίγκο Γκάλο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ και την επιστροφή του στην ΑΕΚ και τόνισε ότι μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση.
Ο Μανόλο Χιμένεθ γυρίζει ξανά στην ΑΕΚ, για τρίτη φορά και την τέταρτη θητεία του συνολικά στην ομάδα. Ο Ισπανός προπονητής έρχεται σε ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον, όπου θα βρει και πρόσωπα με τα οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Πρόσωπα με τα οποία είχε μάλιστα και πολύ στενές σχέσεις στο παρελθόν.
Για την ακρίβεια υπάρχουν στο τωρινό ρόστερ της ΑΕΚ 8 παίκτες, που αναμένεται να αποτελέσουν ξανά τα στηρίγματα του Χιμένεθ, σε αυτή τη νέα παρουσία του στην Ένωση.
Μάλιστα για κάποιους εξ αυτών είχε κάνει ξεχωριστή αναφορά και σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από περίπου ένα μήνα. Μια συνέντευξη που σε ένα βαθμό αποδείχθηκε… προφητική.
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
- Λίβεπουλ: Από πότε είχε να υποστεί 10 ήττες στην Premier League (pic)
- Το 30% που λείπει: Πώς η κατάρρευση των γεννήσεων τινάζει στον αέρα την αγορά εργασίας
