Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Προσεχώς συνάντηση Χιμένεθ – Κονέ

ΑΕΚ : Προσεχώς συνάντηση Χιμένεθ – Κονέ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έρχεται στην Ελλάδα την Κυριακή για λογαριασμό της ΑΕΚ και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Παναγιώτη Κονέ.

O Μανόλο Χιμένεθ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ΑΕΚ για να αντικαταστήσει τον Μάσιμο Καρέρα και μάλιστα αναμένεται την Κυριακή στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το deal και να επιστρέψει στην Ένωση. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και απομένουν μόνο οι υπογραφές, ενώ αμέσως θα πιάσει δουλειά.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ θα γνωρίσει την ομάδα, θα τσεκάρει όλους τους παίκτες του ρόστερ, ενώ θα έχει και συνάντηση με τον Παναγιώτη Κονέ για να καταρτίσουν το πλάνο στο μεταγραφικό κομμάτι και όχι μόνο, αφού και ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής αντικατέστησε πρόσφατα τον Ίλια Ίβιτς.

Ακόμα, οι δυο άνδρες που γνωρίζονται αρκετά καλά, αναμένεται να συζητήσουν και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας από εδώ και στο εξής, εφαρμόζοντας το πλάνο που παρουσίασε ο νέος τεχνικός διευθυντής στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024