Γιάννης σε Κώστα Αντετοκούνμπο : «Ας φέρουμε και άλλα δαχτυλίδια στο σπίτι»
Οι Λέικερς έβαλαν την μητέρα και τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να συγχαρούν μέσω βίντεο τον Κώστα Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Στην απονομή των δαχτυλιδιών, στους πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς, η συναισθηματική φόρτιση ήταν έντονη, καθώς συγγενείς των παικτών έδιναν ευχές και συγχαρητήρια, μέσω βίντεο, στους παίκτες.
Δαχτυλίδι παρέλαβε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο και, λίγο πριν την παραλαβή, είδε την αγαπημένη του μητέρα Βερόνικα και τους Γιάννη και Θανάση να του εύχονται τα καλύτερα.
Συγκεκριμένα, αρχικά εμφανίστηκε η μαμά του Κώστα η οποία είπε ότι «θέλω μόνο να σου πω ότι είμαι πολλή περήφανη για εσένα». Ακολούθως την σκυτάλη πήραν ο Θανάσης με τον Γιάννη, με τον πρώτο να λέει «σε αγαπάμε πάρα πολύ, συγχαρητήρια», με τον Γιάννη να προσθέτει «είμαστε περήφανοι, σε αγαπάμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι που έφερες το πρώτο πρωτάθλημα στο σπίτι, ας φέρουμε και άλλα δακτυλίδια».
Κλείνοντας, ο Θανάσης είπε στα ελληνικά «συνέχισε ψηλέ», με τον Γιάννη να προσθέτει «σε αγαπάμε»
«Let’s get more rings, man»
Giannis congratulates his brother Kostas pic.twitter.com/Gipy3s1llk
— Bleacher Report (@BleacherReport) December 23, 2020
- Τι είπε ο προπονητής της Μπράιτον για τον τραυματισμό του Τζίμα και τα… προσεχώς του Κωστούλα (vid)
- Επιστροφή ενοικίου: Λήγει σήμερα η προθεσμία για διορθώσεις ώστε να καταβληθεί η ενίσχυση έως το τέλος 2025
- Δήμος Λαρισαίων: Συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Τρίτη – Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ επενδύει και πάλι στον χυδαίο συμψηφισμό – Η ανακοίνωση για τις νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Βαγγέλη Μάντζαρη στη Μύκονο στο νέο επεισόδιο του “Betsson Stories”
- Εγκαίνια του Δημοτικού Κτηνιατρείου Σπάρτης