Οργή του λαού της ΑΕΚ κατά Μελισσανίδη : «Πήρες 80 εκατ. και έκανες ομάδα Β’ Εθνικής»
Βράζει ο κόσμος της ΑΕΚ μετά την ισοπαλία με τον Βόλο και τα έχει βάλει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την ομάδα που έχει δημιουργήσει. Οργή των οπαδών και για τον Μάσιμο Καρέρα, η «μπάλα» παίρνει και Ίβιτς και παίκτες
Η ΑΕΚ σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν κατώτερη των περιστάσεων και ήρθε ισόπαλη στη Ριζούπολη με τον Βόλο (2-2), μένοντας ακόμη πιο πίσω στη «μάχη» του τίτλου. Μάλιστα αν δεν έκλεινε τα «μάτια» ο Σιδηρόπουλος και το VAR και είχε την τύχη με το μέρος της η ομάδα της Μαγνησίας θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από την Αθήνα.
Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και η εμφάνιση της Ένωσης έφερε πολύ μεγάλες αντιδράσεις στους οπαδούς της ομάδας για ακόμη μια φορά, όπως φαίνεται και από τα σχόλια που υπάρχουν κατά εκατοντάδες στην επίσημη σελίδα του facebook και διαρκώς γίνονται και περισσότερα. Τα social media της ΑΕΚ πήραν φωτιά με τους οπαδούς της ομάδας να ξεσπούν για τα λάθη της διοίκησης και να «βάλλουν» κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη τονίζοντας πως «κοροϊδεύει τον κόσμο της ομάδας και ότι πήρε 80 εκατ. ευρώ και έφτιαξε ομάδα Β’ Εθνικής».
Ακόμα οι οργισμένοι οπαδοί τα έχουν με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης και τον Ίλια Ίβιτς ειδικά στο κομμάτι της ενίσχυσης με τις μεταγραφές που η ΑΕΚ «φωνάζει» πως θέλει. Τα σχόλια εναντίον του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ είναι εκατοντάδες με τον κόσμο να είναι αγανακτισμένος από την εικόνα της ομάδας και να ρίχνει την ευθύνη στον Μελισσανίδη. Ακόμα ο κόσμος της ΑΕΚ απαιτεί να απολυθεί ο Καρέρα από τον Μελισσανίδη και μάλιστα απόψε, ενώ αναφέρονται με βαριές εκφράσεις τόσο κατά του Σβάρνα, αλλά και των Παουλίνιο, Σάκχοφ και Ολιβέιρα και Μπακάκη.
Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ:
- Τζένιφερ Λόρενς – Έμα Στόουν: Τελικά υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους;
- Γιατί τα social media προκαλούν τόσο άγχος στην Gen Z;
- Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες κυκλοφορίας – Δεν θα «σβήνονται» τα πρόστιμα
- Πόσο υγιεινά είναι τελικά τα φρούτα και τα λαχανικά;
- Γιατί οι παμπ στη Βρετανία δεν δέχονται Εργατικούς – «Δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματική ζωή»
- «Ο κόσμος μου όλος» – Το πατρικό σπίτι του εφήβου Ντέιβιντ Μπόουι ανοιχτό στο κοινό από το 2027



