Μπόλονι : «Ο Βιγιαφάνες έχει πρόβλημα με την συμπεριφορά του»
Ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε πως ο Λούκας Βιγιαφάνες έχει προβλήματα συμπεριφοράς
Στις δηλώσεις του στη NOVA o Λάζλο Μπόλονι αναφέρθηκε στις απουσίες του Παναθηναϊκού, στην εικόνα του ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και στο θέμα που προέκυψε με τον Λούκας Βιγιαφάνες.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Η ομάδα μας προσπάθησε πολύ. Αισθάνθηκα πως ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, δημιουργήθηκαν όμως ευκαιρίες για να φύγουμε από εδώ με έναν βαθμό. Είχαμε απουσίες με τον Κουρμπέλη και αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα του Διούδη στην μέση είναι μετά από θεραπεία που είχε δεχθεί στην Εθνική.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απουσιάζουν παίκτες, όμως τα παιδιά που έπαιξαν προσπάθησαν και έπαιξαν σωστά. Όλοι πρέπει να κατανοήσουν πως για να μείνουμε στις πρώτες θέσεις πρέπει να είμαστε ταπεινοί.
Ο Βιγιαφάνιες έχει διάφορα προβλήματα, όχι μόνο με το πνεύμα του αλλά και την συμπεριφορά του. Περιμένω τον παίκτη που θα κάνει σωστό παιχνίδι με πάσες και γκολ. Εδώ και δύο μήνες είμαι εδώ και όταν είχα έρθει είχα πει πως πρέπει να κάνω διάγνωση των προβλημάτων, αλλά ακόμα λείπει το εμβόλιο κατά του ιού, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.
Επειδή από αύριο ταξιδεύουμε θέλω να πω σε όλους καλές γιορτές. Τα παιδιά έχουν μια μέρα παραπάνω ρεπό. Έχω μια θερμή σκέψη, πως κάποιον με τον οποίο πέρασα εξαιρετικές στιγμές εδώ, είναι ο Κώστας Ιωσηφίδης του εύχομαι καλή χρονιά».
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο Βαγιεκάνο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της ΑΕΚ»
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442