Με μία πολύ σημαντική επιστροφή θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολυμπιακός απόψε (18/12, 21:00) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Κώστας Παπανικολάου, που έχασε το παιχνίδι με τη Βαλένθια αφού τον ταλαιπώρησε ραιβόκρανο θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μπαρτζώκα για τη σημερινή μάχη.
Ο Έλληνας φόργουορντ δεν βρίσκεται στο 100%, αλλά αισθάνεται καλύτερα, με το πρόβλημα στον αυχένα του να έχει υποχωρήσει αρκετά.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον συμπεριέλαβε στη δωδεκάδα και θα αγωνιστεί στη δύσκολη αναμέτρηση με τους Μαδριλένους του Πάμπλο Λάσο.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)