
Θεσσαλονίκη : Διαρρήκτες με ασυρμάτους… παρακολουθούσαν την ΕΛ.ΑΣ – Βίντεο ντοκουμέντο
Την περασμένη Τρίτη, οι διαρρήκτες εμφανίστηκαν σε κοσμηματοπωλείο όπου από δύο κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις τους
Πλήρως οργανωμένοι ήταν διαρρήκτες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ξάφρισαν ένα κοσμηματοπωλείο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Την περασμένη Τρίτη, οι διαρρήκτες εμφανίστηκαν σε κοσμηματοπωλείο όπου από δύο κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις τους.
Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα grtimes.gr, οι τουλάχιστον επτά άνδρες προσέγγισαν το κοσμηματοπωλείο και, αφού τσέκαραν την πρόσοψη, μετακίνησαν την κάμερα ασφαλείας που μέχρι εκείνη την ώρα κατέγραφε τις κινήσεις τους.
Απόλυτη ψυχραιμία
Οι διαρρήκτες έδειχναν αρκετά χαλαροί και μάλιστα κρατούσαν ασύρματους από τους οποίους παρακολουθούσαν τις κινήσεις της αστυνομίας ώστε να ξέρουν αν έχουν γίνει αντιληπτοί, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα.
Στη συνέχεια, γκρεμίζουν τη βιτρίνα με ένα από τα αυτοκίνητα τους και παρά τον θόρυβο που έκαναν, μπήκαν αστραπιαία στο κατάστημα και άρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους.
Η αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται σε 55.000 ευρώ.
- Άγριος καυγάς Κωνσταντοπούλου – Κομνηνάκα (ΚΚΕ) στη Βουλή: «Είσαι ξεφτιλισμένη» – «Οι φασίστες μιλάνε έτσι…»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αρνείται την Γενοκτονία των Ποντίων και καταγγέλλει την Ελλάδα για φρικαλεότητες
- Πατέρας Κυριακής Γρίβα: «Αν οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους, η κόρη μου θα ήταν ζωντανή»
- Τραγωδία στην Πάτρα: Άνδρας έπεσε με ΙΧ στη θάλασσα στη δυτική προβλήτα του Ρίου
- Ο Λαουτάρο αποθέωσε τον Χάρι Κέιν – «Είναι ο κορυφαίος σέντερ φορ στον κόσμο»
- Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο 4ος γάμος του, τα 6 παιδιά και μια αγωγή







