Νεϊμάρ : Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να φύγω από την Παρί
Δηλώσεις για το μέλλον του έκανε ο Νεϊμάρ μετά την ευρεία νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μπασακσεχίρ με 5-1
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 5-1 επί της Μπασακσεχίρ ήταν ο Νεϊμάρ, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα ξεκαθάρισε πως βλέπει το μέλλον του μόνο στους Παριζιάνους.
Ο βραζιλιάνος επιθετικός πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τα χρώματα των Παριζιάνων, και με χατ τρικ έφθασε τα 21 τέρματα στο Champions League με τη γαλλική ομάδα.
Με αυτόν τον τρόπο, μάλιστα, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που έχει πετύχει 20+ γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με δύο διαφορετικές ομάδες, μιας και έχει ήδη 20 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νεϊμάρ παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων τόνισε:
«Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι, με την ομάδα, τους συμπαίκτες μου. Δε θέλω να φύγω από την Παρί, δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό».
- Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποχαιρετά τον αγαπημένο του πατέρα – «Ξεκουράσου ομορφιά μου»
- Λίστα Forbes: Οι 100 «σιδηρές κυρίες» του 2025 – Η οικονομική τους δύναμη ξεπερνά το ΑΕΠ της ΕΕ
- Συναγερμός σε σταθμό ΚΤΕΛ της Αθήνας: 20χρονος εντοπίστηκε με καλάσνικοφ
- Τουρκικό πλοίο στις φλόγες μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Αποκάλυψη για τον Δανού δότη σπέρματος: Ενα παιδί στην Ελλάδα έχει πεθάνει από καρκίνο και ένα κάνει θεραπεία

