
Οι μεταφορικές εταιρείες «γονάτισαν» – Επιστρατεύονται τα… ταξί
Ως και... ταξί μπήκαν στις μεταφορές δεμάτων προκειμένου να βοηθήσουν να φτάσουν έγκαιρα οι παραγγελίες στους παραλήπτες τους
Ως και… ταξί μπήκαν στις μεταφορές δεμάτων προκειμένου να βοηθήσουν να φτάσουν έγκαιρα οι παραγγελίες στους παραλήπτες τους.
Τεράστιος είναι ο όγκος των παραγγελιών εν μέσω lockdown με τους πολίτες να κάνουν συνεχώς αγορές διαδικτυακά. Οι εταιρείες courier έχουν τεράστιο όγκο παραδόσεων με αποτέλεσμα να επιστατεύονται μέχρι και… ταξί για τις μεταφορές των δεμάτων.
Ο κ. Θεόδωρος Σταυρίδης Πρόεδρος ραδιοταξί/taxiway μιλώντας στο MEGA σημείωσε πως η ζήτηση είναι τεράστια.
«Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε ώστε τα δέματα να φτάσουν στους παραλήπτες τους άμεσα, πριν τις γιορτές. Μεταφέρουμε ως και 30 – 40 δέματα σε κάθε ταξί. Δεκάδες είναι τα ταξί που βοηθούν σε αυτή τη δουλειά καθημερινά».
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα

