Ντατόμε : «Θα είναι σκληρός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»
Ο Λουίτζι Ντατόμε μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες της Αρμάνι.
Στη συγκέντρωση και στο καθαρό μυαλό που θα πρέπει να έχει η Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Λουίτζι Ντατόμε.
Ο 33χρονος παίκτης μίλησε για το αυριανό (3/12) ματς με την ομάδα του Γιώργου Βόβορα, υπογραμμίζοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι σκληρός αντίπαλος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντατόμε για τη μάχη με το «τριφύλλι»:
«Σκοπεύουμε να χτίσουμε πάνω στα πολύ καλά παιχνίδια που έχουμε κάνει τελευταία.
Ο Παναθηναϊκός θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος για να αντιμετωπίσουμε, οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με τον τρόπο που είμαστε προετοιμασμένοι, με πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια και με καθαρό μυαλό».
- Ο καλός Τομ, ο «στραβωμένος» Βιν και ένας κομπάρσος: Η άλλη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν
- Κορωπί: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη – Έκαψε δύο αποθήκες
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου


