Μαραντόνα : Ο ξεχωριστός αποχαιρετισμός που ετοιμάζει ο Τέβες
Με το δικό του τρόπο είναι αποφασισμένος να αποχαιρετήσει ο Κάρλος Τέβες τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα
Ο θάνατός του τον συνέτριψε, αφού ήταν το είδωλό του, ο προπονητής του, ο φίλος του.
Είναι χαρακτηριστικό ότι την Κυριακή, ενώ οι συμπαίκτες του αντιμετώπιζαν τη Νιούελς, ο Τέβες προτίμησε να μην παίξει.
Επέλεξε να πάει στο σπίτι των γονιών του να δει το παιχνίδι από την τηλεόραση μαζί με τη μητέρα του, Αντριάνα, μιας και ο πατέρας του νοσηλεύεται με σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινής Ole.
Την Πέμπτη ο Τέβες είχε επισκεφθεί την Casa Rosada για να πει το τελευταίο αντίο στον Μαραντόνα και να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.
Η τελευταία φορά που τον είδε ζωντανό ήταν στις 8 Μαρτίου, όταν η Μπόκα υποδέχθηκε και νίκησε (1-0) τη Χιμνάσια.
Τότε έτρεξε στον πάγκο και τον αγκάλιασε.
«Για τον Ντιέγκο τα πάντα» είχε πει τότε.
Τώρα ο Apache είπε στους στενούς του φίλους ότι θέλει να παίξει την Πέμπτη στο Πόρτο Αλέγκρε κόντρα στην Ιντερνασιονάλ για το Copa Libertadores, για να αφιερώσει ένα γκολ στον Ντιέγκο.
«Θέλει να παίξει τώρα για να αποτίσει φόρο τιμής στο φίλο του» ανέφεραν πηγές από το στενό του περιβάλλον.
Θα φθάσει εκεί ύστερα από 17 ημέρες αγωνιστικής αδράνειας, έχοντας όμως 12 γκολ σε 15 παιχνίδια αυτήν τη σεζόν.
- Ανοιχτά τα καταστήματα αύριο – Ποιες Κυριακές περιλαμβάνει το εορταστικό ωράριο
- Λένα Δροσάκη: Ο χωρισμός, η μητρότητα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας της και η δίκη Φιλιππίδη
- Η ήττα από την Μπαρτσελόνα και η μεγάλη ανάγκη για τον Μόντε Μόρις (vids)
- Γαλλία: Αντιμέτωπη με την οργή των αγροτών η κυβέρνηση – Δακρυγόνα και καταστολή σε κινητοποιήσεις
- Φοινικούντα: «Περιμέναμε ότι θα ήταν ο ανιψιός» – Συμπληρώνεται το παζλ της διπλής δολοφονίας με φόντο την περιουσία
- Παπασταύρου για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όσοι έβαλαν το χέρι στο μέλι, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες

