Πρεσβευτής Κατάρ στα «ΝΕΑ»: Η Τουρκία δεν επηρεάζει τη σχέση μας με την Ελλάδα
Το Κατάρ τάσσεται είτε υπέρ του διαλόγου για την επίλυση των διαφορών μεταξύ των χωρών, είτε υπέρ της προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπως έπραξε κατά τη διάρκεια της διαφωνίας του με το Μπαχρέιν, λέει στα «ΝΕΑ» ο πρεσβευτής του Κατάρ
Δυνατή και ανεξάρτητη από την Τουρκία χαρακτηρίζει τη σχέση Ελλάδας – Κατάρ ο πρεσβευτής του Κατάρ στην Αθήνα, Αμπντουλαζίζ Αλί αλ Ναάμα, ενώ στέλνει μήνυμα ειρηνικής επίλυσης διαφορών.
Μιλώντας στα «ΝΕΑ» για την ένταση που προκαλεί η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Αλ Ναάμα ξεκαθαρίζει ότι η χώρα του τάσσεται υπέρ της επίτευξης ειρηνικών διευθετήσεων στο πλαίσιο του σεβασμού της κυριαρχίας των κρατών, σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες.
Επίσης, υπογραμμίζει ότι «το Κατάρ τάσσεται είτε υπέρ του διαλόγου για την επίλυση των διαφορών μεταξύ των χωρών, είτε υπέρ της προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης».
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στα ΝΕΑ που κυκλοφορούν τη Δευτέρα
- Αγρότες: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω του συλλαλητηρίου
- Αγγελική Νικολούλη: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλια της -Το βίντεο με τις 2 τούρτες
- Τζόκοβιτς για την παρουσία του στο ΣΕΦ: «Ξέρω τα συνθήματα, αλλά χρειάζεται να μάθω λίγο καλύτερα ελληνικά»
- Tax Bureau Nabs 380 ‘Sham’ Companies With Arrears of 43mln€
- Γιατί ο Λανουά αποφεύγει να πηγαίνει στα ντέρμπι
- ΕΕ: Οι Κόστα και φον ντερ Λάιεν ζήτησαν ταχύτερη, πιο συντονισμένη, στρατηγικά προσανατολισμένη Ευρώπη




