Νέο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του GNTM που θα παρακολουθήσουμε σήμερα το βράδυ, το οποίο φαίνεται πως θα έχει μεγάλες αποκαλύψεις…
Που θα δώσει το disadvantage η Παρασκευή;
Όπως θα παρατηρήσετε στο καινούργιο επεισόδιο, επίκεντρο συζήτησης για όλους τους παίκτες γίνεται ο Αιμιλιάνο, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί και σχολιάζεται η κάθε του κίνηση.
Μάλιστα, κάποια αγόρια και κορίτσια ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την επιστροφή παλιών παικτών.
Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, πως τα disadvantage της νέα δοκιμασίας θα χωρίσει η Παρασκευή, ως νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας