Κοροναϊός : Έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό 25χρονος από τις Σέρρες
Ο νεαρός, που καταγόταν από τη Δήμητρα Σερρών, έπασχε από υποκείμενο νόσημα.
Θρήνος έχει ξεσπάσει στις Σέρρες, καθώς χθες Κυριακή έφυγε από τη ζωή ένας 25χρονος που νόσησε από κοροναϊό.
Η τραγική αυτή περίπτωση επιβεβαιώνει, αυτό που λένε οι ειδικοί ότι ο φονικός ιός δεν κάνει διακρίσεις και κανείς δεν είναι άτρωτος.
Ο νεαρός, που καταγόταν από τη Δήμητρα Σερρών, νοσηλεύτηκε αρχικά στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου διασωληνώθηκε, και χθες κατέληξε, σύμφωνα με τη voria.gr και το Epilogestv. Σύμφωνα με το Serresbomb, έπασχε από υποκείμενο νόσημα.
Την τραγική είδηση έκανε γνωστή στο Facebook ο βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Αβραμάκης, γράφοντας:
«Γιατί ρε θοδωρή? Γιατί ρε αγόρι μου? Ησουν τόσο νέος και τόσο καλό παιδί!Με έκανες κομμάτια βραδιάτικα! Μακάρι να ήταν πλάκα ,όπως από αυτές που σου άρεσε να κάνεις! Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων αγόρι μου και να μας φυλάς από εκεί ψηλά, θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Ούτε κεράκι μπορούμε να σε ανάψουμε και να σε χαιρετίσουμε ρε φίλε!!Το έχει η μοίρα των θοδωρήδων φαίνεται στο χωριό μας, να φεύγουν νέοι!!».
Δείτε την ανάρτηση
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ – Άγριος ξυλοδαρμός 62χρονου από πατέρα ανηλίκου που είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό του
- «Εμφύλιος» ΑΕΚ – Καρδίτσα στο BCL, με Μπεσίκτας στο Eurocup ο Πανιώνιος
- Το μακρινό 1987, η Μάριαμ Ντάμπο δεν είχε την αυτοπεποίθηση να υποδηθεί το «κορίτσι του Μποντ»
- Γερμανία: Ο 26χρονος που σκότωσε τον Τούρκο ελεγκτή είχε νωρίτερα προκαλέσει επεισόδιο και σε άλλο τρένο
- Τι είπε ο Κάρικ για το… κούρεμα του οπαδού της Γιουνάιτεντ, λίγο πριν το κρίσιμο ματς με τη Γουέστ Χαμ
- Ιαπωνία: Στους 46 ανήλθαν οι νεκροί από τις ισχυρές χιονοπτώσεις


