Κοροναϊός : 11 νέα κρούσματα σε υγειονομικούς στον Ευαγγελισμό
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 3.277 νέα κρούσματα κοροναϊού, εκ των οποίων τα 774 στη Θεσσαλονίκη και 59 νέους θανάτους
Έντεκα νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, τον Ευαγγελισμό.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA πρόκειται για έναν πνευμονολόγο, τρεις εργαζόμενους στη μονάδα COVID και 7 ακόμα άτομα από το προσωπικό του νοσοκομείου.
Από το συνολικό προσωπικό του Ευαγγελισμού λείπουν 98 άτομα.
Την ίδια στιγμή, η καθηγήτρια Πνευμονολογίας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, Αναστασία Κοτανίδου μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» αναφέρθηκε στα νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν στον «Ευαγγελισμό» σημειώνοντας πως δεν θα κλείσει καμία κλινική του νοσοκομείου.
«Όπως φαίνεται από την ιχνηλάτηση, συνήθως δεν κολλάει κανείς στο χώρο εργασίας, αλλά αλλού όπου δεν γίνεται πιστή τήρηση των μέτρων» συμπλήρωσε.
Τα κρούσματα στην Ελλάδα
Στη χώρα μας ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 3.277 νέα κρούσματα κοροναϊού, εκ των οποίων τα 774 στη Θεσσαλονίκη και 59 νέους θανάτους.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έχει σκαρφαλώσει σε 85.261 και των νεκρών σε 1.347.
Ανησυχητική είναι η τεράστια διασπορά που παρατηρείται στη χώρα, αφού εκτός από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, ακόμα επτά περιοχές σημειώνουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.
Αυτές είναι: Οι Σέρρες με 156 κρούσματα, η Λάρισα με 155, η Πέλλα με 149, η Δράμα με 112, η Ημαθία με 109, η Μαγνησία με 107 και η Πιερία με 103.
- Καφέ: Οι Έλληνες που στέλνουν τον freddo στο εξωτερικό
- Αθήνα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αμερικής – Επί ποδός η πυροσβεστική
- Οι επιχειρηματικές κινήσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εκτός γηπέδων
- Μίμης Δομάζος: Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του
- Οι δύο φάσεις της κακοκαιρίας που έπνιξε την Αττική και το κρίσιμο τρίωρο
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό – Φορούσε αλεξίσφαιρο και είχε μπλε φάρους

