Κοροναϊός : Τρία κρούσματα σε εκκλησία στην Πάτρα – Νόσησαν ο ιερέας, η παπαδιά και ο νεωκόρος
Η συγκεκριμένη εκκλησία είχε ανοίξει για να ανάψουν κάποιοι πιστοί το κερί τους. Είχαν τηρηθεί τα μέτρα των αποστάσεων και των μασκών για πιστούς όμως οι ιερείς δεν φορούσαν μάσκες.
Ανησυχία έχει προκαλέσει σε ενορία της Πάτρας, η είδηση ότι βρέθηκαν τρία κρούσματα κοροναϊού σε εκκλησία.
Πρόκειται για έναν εκ των ιερέων του ναού, την παπαδιά αλλά και τον νεωκόρο. Η πληροφορία έγινε γνωστή το περασμένο Σάββατο στην ενορία που βρίσκεται κοντά στο κέντρο.
Να σημειωθεί ότι ο Ναός παραμένει κλειστός και δεν υπήρξε “υπερμετάδοση”, ωστόσο, γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων του κοροναϊού.
Χθες μάλιστα ειδικό συνεργείο έκανε απολύμανση στον Ναό, σύμφωνα με το tempo24.gr. H συγκεκριμένη εκκλησία είχε ανοίξει την προπερασμένη Κυριακή (παρά τα μέτρα) απλά για να δοθούν κάποια πρόσφορα και να ανάψουν κάποιοι πιστοί το κερί τους.
Είχαν τηρηθεί τα μέτρα των αποστάσεων και των μασκών για πιστούς. Όμως οι ιερείς δεν φορούσαν μάσκες.
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου


