Μεγάλος καβγάς, ξέσπασε την Τετάρτη, μεταξύ ενός δικηγόρου και ενός τροχονόμου, όπως καταγγέλλεται, στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που η περιοχή είχε αποκλειστεί λόγω της επίσκεψης του Αιγύπτιου προέδρου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αν και η διέλευση απαγορευόταν για όλους, ένας δικηγόρος αψήφισε τα μέτρα και διέσχισε τον δρόμο σκίζοντας την κορδέλα με το αυτοκίνητό του.

Ο δικηγόρος προχώρησε σε ύβρεις κατά του τροχονόμου, όταν αυτός του ζήτησε τα στοιχεία του. Μάλιστ όταν ο τροχονόμος πήγε να ζητήσει ενισχύσεις ο δικηγόρος έξαλλος τον έπιασε από τη ζώνη τραβώντας τον από τη θήκη στην οποία μέσα είχε το όπλο του, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες.

Ο τροχονόμος αμέσως προσπάθησε να τον συλλάβει και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι δύο άνδρες κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια, μέχρι που επενέβησαν αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο. Ο δικηγόρος οδηγήθηκε στο Τμήμα και οι δύο άνδρες κατέθεσαν ο ένας μήνυση εναντίον του άλλου.

Στο περιστατικό έσπευσε να μεσολαβήσει και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, που τυχαία περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητό της.