Κέρκυρα : Πέθανε ιερέας που νοσηλευόταν με κοροναϊό
Κατέληξε το απόγευμα της Παρασκευής ο ιερέας από την Βόρεια Κέρκυρα, ο οποίος νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου περίπου 3 εβδομάδες από Covid-19
Κατέληξε το απόγευμα της Παρασκευής ιερέας από την Βόρεια Κέρκυρα, ο οποίος νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου περίπου 3 εβδομάδες από Covid-19.
Όπως μεταδίδει το corfutvnews.gr, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η κατάσταση του χειροτέρεψε τις προηγούμενες ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.448 νέα κρούσματα κοροναϊού και 14 ακόμη θανάτους ασθενών, ενώ νέο αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε στον αριθμό των διασωληνωμένων ασθενών που έφτασαν τους 196.
- Γιώργος Μάρκου: «Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του MAD
- Ο Τζέικ Πολ, που ζει στο Πουέρτο Ρίκο για να πληρώνει χαμηλότερους φόρους, αποκαλεί τον Bad Bunny «ψευτοαμερικανό»
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Εκεί που το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής – Πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου
- Θεσπρωτία: Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στη Βρυσέλλα Φιλιατών – Κάηκε ολοσχερώς
- Ολυμπιακός: Με την κατάκτηση του Κυπέλλου στο χάντμπολ έφτασε τους 340 τίτλους!
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 33-29: «Ερυθρόλευκο» το Κύπελλο στο χάντμπολ (vid)



