Κοροναϊός : Ακυρώθηκε και η τηλεοπτική ενημέρωση, λόγω του σεισμού
Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα ανακοίνωνε νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας του κοροναϊού, το οποίο αναβλήθηκε σειρά πήρε και η live ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα
Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα ανακοίνωνε νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας του κοροναϊού, το οποίο αναβλήθηκε σειρά πήρε και η live ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα.
Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τον σεισμό στη Σάμο – Αύριο το διάγγελμα για τα μέτρα
Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, λόγω του ισχυρότατου σεισμού που έχει πλήξει τη χώρα, η ενημέρωση σήμερα θα πραγματοποιηθεί από τον ΕΟΔΥ με γραπτή ανακοίνωση, όπως τις υπόλοιπες μέρες.
Σημειώνεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αναχώρησε πριν από λίγο για Σάμο με το αεροπλάνο της Πολιτικής Προστασίας μαζί με κυβερνητικό κλιμάκιο, μετά τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε το μεσημέρι.
Την ίδια ώρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετέβη στο Κέντρο Επιχειρήσεων Του Πυροσβεστικού Σώματος, απ’ όπου παρακολουθεί όλες τις ενέργειες των δυνάμεων στη Σάμο και ενημερώνεται συνεχώς για κάθε νέο από τον τόπο του σεισμού.
Το κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στη Σάμο για την εκτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και τη σχεδίαση των ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών μετά τη σεισμική δόνηση.
Στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί συντονιστική σύσκεψη με τη συμμετοχή των Δημάρχων και όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο Δημαρχείο Καρλοβάσου.
- Ουγγαρία: Ημέρες και πράξεις του Βίκτορ Όρμπαν – Το τέλος της κυριαρχίας του και του εθνικού συντηρητισμού
- Το γκολ της χρονιάς: Αμυντικός σκόραρε με ραμπόνα εκτός περιοχής (vid)
- Φεύγει ή δε φεύγει; Ο Στέφανο Γκαμπάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Dolce & Gabbana
- Ποια επιδόματα ανεβάζει ο νέος κατώτατος μισθός
- Κατάρρευση του αφηγήματος για UEFA και Λανουά και η διαρροή ορισμών
- «Σε μισή ώρα κατέληξε» – Συγκλονίζει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παξών για τον 15χρονο

