Τζένη Μπαλατσινού : Πώς γιόρτασε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου;
H ανάρτηση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Tην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της απολαμβάνει η Τζένη Μπαλατσινού καθώς σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.
Το πρώην μοντέλο και λαμπερή παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αγαπά πολύ τη χώρα μας, τα ήθη και τα έθιμά της για αυτό δε θα μπορούσε να μην τιμήσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο σπίτι Instagram μια φωτογραφία με μια πόρτα και μια ελληνική σημαία.
«Χρόνια πολλά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπαλατσινού, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της ανταποδίδουν τις ευχές σε σχόλια.
Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 30 τραυματίες σε επιδρομές της Ρωσίας
- Στενά του Ορμούζ: Πετρελαιοφόρο πήρε φωτιά αφού χτυπήθηκε από βλήμα
- Λίβανος: Συγκαλείται εκτάκτως το ΣΑ του ΟΗΕ για τον θάνατο των κυανοκράνων
- Οι 20 πρώτοι στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Καρχιμάκης, Γλαβίνας, Διαμαντοπούλου στην πρώτη τριάδα
- Τέξας: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε καθηγήτρια και αυτοκτόνησε
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS για επάρκεια

