Θεσπρωτία : Νεκρός 43χρονος σε παγκάκι – Περίμενε 45 λεπτά το ασθενοφόρο
Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 43χρονος στη Θεσπρωτία, σε παγκάκι
Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 43χρονος κάτοικος Φιλιατών στη Θεσπρωτία, σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία του Δήμου Φιλιατών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, περίοικοι που εντόπισαν τον 43χρονο και κάλεσαν ασθενοφόρο, αναφέρουν πως είχε τις αισθήσεις του.
Περίμενε 45 λεπτά
Ωστόσο, παρότι το νοσοκομείο Φιλιατών απέχει μερικές εκατοντάδες μέτρα από την πλατεία, ο άτυχος 43χρονος περίμενε 45 ολόκληρα λεπτά, ώστε να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Παραμυθιά, όπου είναι και η έδρα του σταθμού του ΕΚΑΒ, καθώς το ασθενοφόρο που βρίσκεται στο ΤΕΠ στην Ηγουμενίτσα, ήταν σε άλλο περιστατικό.
Ήταν όμως ήδη πολύ αργά για τον 43χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
- Google: «Πάγωσε» προσωρινά η beta έκδοση του Android 17
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»!




