Λαμία : Πάρτι με πάνω από 100 άτομα στο Κάστρο
Στην «ανοιχτή εκδήλωση» που διοργανώθηκε με απόλυτη μυστικότητα , εκτός από τη δυνατή μουσική, υπήρχαν ακόμη και φωτορυθμικά, προσεγγίζοντας την ατμόσφαιρα αντίστοιχων κλαμπ που βάσει των μέτρων είχαν κλείσει από τις 00:30
Τα πάρτι της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι ζήλεψαν φοιτητές Τμημάτων της Λαμίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ξεφαντώνοντας μέχρι το πρωί σε χώρο που βρίσκεται κάτω από το Κάστρο .
Το LamiaReport που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, δημοσιεύει βίντεο από το πάρτι που έγινε το Σαββατόβραδο 24 προς 25 Οκτωβρίου στον ανοιχτό χώρο που βρίσκεται πλησίον της ιστορικής εκκλησίας της Αρχοντικής, με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ατόμων.
Στην «ανοιχτή εκδήλωση» που διοργανώθηκε με απόλυτη μυστικότητα , εκτός από τη δυνατή μουσική, υπήρχαν ακόμη και φωτορυθμικά, προσεγγίζοντας την ατμόσφαιρα αντίστοιχων κλαμπ που βάσει των μέτρων είχαν κλείσει από τις 00:30’.
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία που σε ελέγχους που διενήργησε δεν βρήκε κάτι το ύποπτο, πιθανότατα γιατί οι «διοργανωτές» είχαν φροντίσει να έχουν τσιλιαδόρους σε διάφορα σημεία ώστε να χαμηλώνει η μουσική κατά τη διέλευση των αστυνομικών οχημάτων.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο σημείο δεν είναι ορατό από το δρόμο και μόνο με πεζή περιπολία θα μπορούσε να εντοπιστεί.
Αδιάψευστος μάρτυρας για την παρουσία δεκάδων ατόμων στο χώρο αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι τα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους όσοι συμμετείχαν στο πάρτι.
- Παναθηναϊκός: Η αρχική 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ (pic)
- Κουβέιτ: Ιταλική βάση που χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ επλήγη από drone – Έχει δοθεί εντολή μερικής εκκένωσης
- Σοκ και Όσκαρ: Από τον «φόρεμα-κύκνος» της Μπιορκ στο δεξί πόδι της Τζολί – Εφτά Oscar looks που άλλαξαν τους κανόνες
- «Κόκκινα δάνεια»: Κραυγή αγωνίας από δανειολήπτες με τα funds να δρουν πέρα από κάθε έλεγχο
- ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-0: Όλα έγιναν γρήγορα και εύκολα για τους Θεσσαλονικείς

