Νίκη – ανάσα για την Φιορεντίνα (3-2)
Η Φιορεντίνα νίκησε εντός έδρας την Ουντινέζε με 3-2 για την 5η αγωνιστική της Serie A.
Σημαντική νίκη πήρε στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Φιορεντίνα καθώς επικράτησε με 3-2 της Ουντινέζε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Serie A.
Οι «βιόλα» πίεσαν από την αρχή του παιχνιδιού και λίγο μετά το δεκάλεπτο άνοιξαν το σκορ. Στο 11ο λεπτό ο Μπιράγκι γύρισε για τον Καστροβίλι ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Καστροβίλι έκανε τη σέντρα και ο Μιλένκοβιτς με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με κεφαλιά του Οκάκα σε 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καστροβίλι έδωσε και πάλι τη λύση στην ομάδα του καθώς στο 51′ έκανε το 3-1 για τους «βιόλα» με πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ. Στο 86′ ο Φορεστιέρι σέντραρε και ο Οκάκα σκόραρε και πάλι για το 3-2, σκορ που έδωσε τη νίκη στη Φιορεντίνα που έφτασε τους 7 βαθμούς.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόφσκι, Κάσερες, Μπιράγκι, Μιλένκοβιτς, Λιρόλα (80′ Βενούτι), Πετσέγια (38′ Μαρτίνεθ), Μποναβεντούρα (80′ Πουλγκάρ), Αμραμπάτ, Καστροβίλι, Καγιεχόν, Βλάχοβιτς
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Νίκολας, ΝτεΜαϊό, Ουβετζάν (55′ Πουσέτο), Μπεκιάο, Σαμίρ (82′ Μπονιφάτσι), Αρσλάν (55′ Γουάλας), ΝτεΠολ, Μολίνα, Περέιρα (82′ Φορεστιέρι), Οκάκα, Λαζάνια (70′ Ντεουλοφέου)
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- O Ζελένσκι τα παίζει όλα για όλα – Δεν θα κλείσουμε συμφωνία ανεξαρτήτως όρων
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Η Μάργκαρετ Κουάλεϊ φοβόταν ότι «οι γυναίκες στη βιομηχανία θα με μισούσαν και οι άντρες θα μου έκαναν κακό»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!

