Τρεις κουρείς βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας και περιποιήθηκαν άστεγους
Μια καρέκλα, ένα ψαλίδι, μια πετσέτα, μια μηχανή... Αυτά χρειάστηκαν τρεις κουρείς που βγήκαν το βράδυ της Τρίτης στους δρόμους τους ανθρώπους για να περιποιηθούν άστεγους αλλά και όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να περιποιηθούν τον εαυτό τους.
Μια καρέκλα, ένα ψαλίδι, μια πετσέτα, μια μηχανή… Αυτά χρειάστηκαν τρεις κουρείς που βγήκαν το βράδυ της Τρίτης στους δρόμους τους ανθρώπους για να περιποιηθούν άστεγους αλλά και όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να περιποιηθούν τον εαυτό τους.
Το γεγονός έγινε γνωστό μέσω της σελίδας του Facebook «Φιλότιμο» και η ανάρτηση αναφέρει: «Tρεις κουρείς βγήκαν χτες βράδυ στους δρόμους της Αθήνας. Μία καρέκλα, ένα ψαλίδι, μία πετσέτα, μία μηχανή. Κούρεψαν και περιποιήθηκαν άστεγους, που τους περίμεναν.
Τους μαχητές του καλού δεν θα τους βρεις σε σκοτεινά σοκάκια ή ταράτσες. Είναι απλά εκεί έξω. Αν «ανοίξεις» τα μάτια σου θα τους αναγνωρίσεις. [Ίσως και να τους μοιάσεις. Ευχαριστούμε τους Ioanna Vasdeki, Παναγιώτης Κλάιν Καραπιπέρης, και Μανκα Παναγιώτης της ομάδας «Καθ’ οδόν»».
- Χρήστος Πολίτης: Θα αποτεφρωθεί η σορός του τη Δευτέρα 12/1 στη Ριτσώνα
- Κρήτη: «Υποβολιμιαίες κατηγορίες» – Ο δικηγόρος των γονέων που κατηγορούνται για βιασμό των παιδιών τους
- MEGA Γεγονότα: Νέο ρεκόρ για τη φετινή σεζόν την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου
- Τα Grand Slam αξίζουν 1,5 δισ. τον χρόνο!
- Mercosur: Εγκρίθηκε η εμπορική συμφωνία της ΕΕ για τα αγροτικά προϊόντα
- Σέρρες: Στον ανακριτή ο 16χρονος για τη δολοφονία του 17χρονου – Συγκέντρωση πολιτών με πανό έξω από τα δικαστήρια

