Κοροναϊός : Συναγερμός στη Χαλκίδα – 8 νέα κρούσματα σε εργοστάσιο
Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκίδα, καθώς εντοπίστηκαν ακόμα 8 νέα κρούσματα κοροναϊού σε εργοστάσιο που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή
Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκίδα, καθώς εντοπίστηκαν ακόμα 8 νέα κρούσματα κοροναϊού σε εργοστάσιο που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή.
Πρόκειται για Ινδό ο οποίος εργαζόταν στην συγκεκριμένη επιχείρηση και βρέθηκε θετικός στον ιό ενώ μετά από ιχνηλάτηση των επαφών του βρέθηκαν ακόμη 7 Ινδοί θετικοί στον φονικό σύμφωνα με το evima.gr.
Το βράδυ της Τρίτης η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας άρχισε να κάνει ελέγχους στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο και συγκεκριμένα έχουν παρθεί 70 δείγματα.
Άρα μετά και στα τέσσερα κρούσματα που ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ο ΕΟΔΥ έρχονται να προστεθούν και τα 8 που εντοπίστηκαν σε εργοστάσιο στην περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη


