Κοροναϊός : Aμερικανική φαρμακοβιομηχανία «τρέχει» για το εμβόλιο – Αναμένεται η έγκρισή του
Ταχέως προχωρά η Pfizer στην παραγωγή του υποψήφιου εμβολίου κατά του κοροναϊού, με στόχο να υπάρχουν 100 εκατομμύρια δόσεις διαθέσιμες μέχρι το τέλος του χρόνου
Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία θέλει να ρίξει αμέσως το εμβόλιο στην αγορά, εφόσον αποδειχθεί αποτελεσματικό και ασφαλές, ενώ από τα 100 εκατομμύρια δόσεων, τα 40 εκατομμύρια προορίζονται για τη Βρετανία.
Παράλληλα, για το 2021, η φαρμακοβιομηχανία σχεδιάζει την κατασκευή 1,3 δισεκατομμυρίων δόσεων.
Κάθε ασθενής θα χρειαστεί δύο δόσεις του εμβολίου.
Μιλώντας στην Daily Mail, ο βρετανός επικεφαλής της εταιρείας δήλωσε μεγάλη ικανοποίηση για τη γραμμή παραγωγής.
«Ήταν υπέροχο να βλέπουμε το πρώτο φιαλίδιο να βγαίνει. Μου έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου, καθώς είδα όλη αυτή τη δουλειά να έχει ως αποτέλεσμα ένα προϊόν» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η παρασκευή των δόσεων για ένα πιθανό εμβόλιο κατά του κοροναϊού γίνεται σε εργοστάσιο στο Βέλγιο.
Η Pfizer αναπτύσσει το εμβόλιο σε συνεργασία με τη γερμανική BioNTech.
Αυτήν τη στιγμή γίνονται δοκιμές σε 44.000 ανθρώπους.
Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι το Νοέμβριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνει αίτηση στις αμερικανικές Αρχές για επείγουσα έγκριση του εμβολίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας