Τούρκικο σενάριο για Παναθηναϊκό και Πέρεζ
Στην Τουρκία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Άλεξ Πέρεζ μετά την αποχώρηση του Πιερ Τζάσκον από το «τριφύλλι»
Τούρκικο δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ‘Αλεξ Πέρεζ, που την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπαχτσεσεχίρ.
O Αμερικανός είναι το στυλ πάικτη που ψάχνει ο Γιώργος Βόβορας, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κίφερ Σάικς που έχει υπογράψει συμβόλαιο ενός μήνα.
Ο 29χρονος γκαρντ διαθέτει στο παιχνίδι του τη δημιουργία, τομέας στον οποίο ο Παναθηναϊκός υστερεί τη φετινή σεζόν. Ενώ μετά και την αποχώρηση του Πιερ Τζάκσον η προσθήκη ενός παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Πέρεζ είναι στους άμεσους στόχους του «τριφυλλιού».
Μένει να αποδειχθεί αν το εν λόγω δημοσίευμα ευσταθεί και οι Πράσινοι κινηθούν για την απόκτηση του πρώην παίκτη της Ζαλγκίρις, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπαχτσεσεχίρ.
- Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε συνομιλία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τα ιρανικά drones
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς



