Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Αγκάλιασαν την Ακαδημία στη Λήμνο

Ολυμπιακός: Αγκάλιασαν την Ακαδημία στη Λήμνο

Διήμερη επίσκεψη από αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στη νεοσύστατη Σχολή Ποδοσφαίρου στη Λήμνο

Μια πρωτοφανή «επίθεση» αγάπης βίωσε η αποστολή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που βρέθηκε για δύο μέρες στο υπέροχο νησί της Λήμνου και επισκέφθηκε τη Σχολή μας.

Ο υπεύθυνος Δικτύου Σχολών Βασίλης Νάνος, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Θοδωρής Ελευθεριάδης και ο συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη στην Κ19 Τάσος Πάντος, βρέθηκαν στο πλευρό των ανθρώπων της Σχολής αλλά και της τοπικής κοινωνίας του ακριτικού μας νησιού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επισκέφθηκε αρχικά το απόγευμα της Δευτέρας 12/10 το γήπεδο της Μύρινας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Σχολής μας καθώς και ο Αγιασμός από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Λήμνου, Γεράσιμο Πετρολέκα. Ο πάτερ μίλησε με θερμά λόγια τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την κοινωνική προσφορά και το έργο του ηγέτη του συλλόγου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακολούθως, Νάνος, Ελευθεριάδης και Πάντος μίλησαν στα παιδιά και τους προπονητές της Σχολής και αφού ευχήθηκαν καλή σεζόν με υγεία, σειρά πήρε η προπόνηση.

Θοδωρής Ελευθεριάδης και Τάσος Πάντος ανέλαβαν στη συνέχεια την ομάδα Κ12, με την προπόνηση ουσιαστικά να αποτελεί ένα μίνι σεμινάριο, αφού τα παιδιά είχαν πληθώρα ερωτήσεων γύρω από πολλά θέματα που αφορούσαν στη μεθοδολογία.

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στη Θύρα 7 Λήμνου, όπου τους ανθρώπους του ελληνικού συλλόγου, περίμενε μια άνευ προηγουμένου υποδοχή, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να τους κάνει να νιώθουν κάτι παραπάνω από σαν στο σπίτι τους!

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το ειδικό σχολείο Καλλιθέας. Τα επτά παιδάκια και το προσωπικό του σχολείου επεφύλασσαν συγκινητική υποδοχή, ενώ η ομάδα μας προσέφερε δώρα και μεγάλη χαρά στα παιδιά.

Οι επισκέψεις που ακολούθησαν στον Έπαρχο Λήμνου κ. Άγγελο Βλάττα και στον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μαρινάκη έφεραν στο προσκήνιο το θέμα διοργάνωσης τουρνουά ανάμεσα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αλλά και θέματα που αφορούν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις υποδομές του.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου για την ασύγκριτη υποδοχή και πιο συγκεκριμένα τους κ.κ. Ρούλη Καραγιάννη (Πρόεδρος ΑΕΛ), Απόστολο Τούφο (γενικός αρχηγός), Αργύρη Νταλαμπίρα (υπεύθυνος οργάνωσης Ακαδημίας), Χρήστο Παλαιολογούδια (τεχνικός διευθυντής, προπονητής Κ14), Άρη Τριάντο και Οδυσσέα Μπακίτα (προπονητές Κ12), Μιχάλη Νταλαμπίρα (προπονητή Κ10), Βαγγέλη Τσιαρή και Αντώνη Λάρδη (προπονητές Κ8), Χαράλαμπο Καρβέλη (προπονητής Κ6).

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024