
Τραγωδία : Δυο νεκροί από πτώση αγροτικού σε γκρεμό 100 μέτρων – Πατέρας 5 παιδιών ο ένας (εικόνες)
Σοκάρουν οι εικόνες του συγκλονιστικού τροχαίου δυστυχήματος με απολογισμό δυο νεκρούς, που σημειώθηκε χθες Δευτέρα, στον επαρχιακό δρόμο Βρουβιανών - Αυλακίου, στον ορεινό Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας.
Σοκάρουν οι εικόνες του συγκλονιστικού τροχαίου δυστυχήματος με απολογισμό δυο νεκρούς, που σημειώθηκε χθες Δευτέρα, στον επαρχιακό δρόμο Βρουβιανών – Αυλακίου, στον ορεινό Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας.
67 και 74 ετών
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το agriniopress.gr, αγροτικό αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι και κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε σε γκρεμό, βάθους 100 μέτρων.

(φωτογραφία karvasaras.gr)
Νεκροί είναι ο οδηγός και ο επιβάτης του αγροτικού, κάτοικος Βρουβιανών ο επιβάτης, ηλικίας 67 ετών και πατέρας πέντε παιδιών και Ραπτόπουλου Ευρυτανίας ο οδηγός, ηλικίας 74 ετών.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση των σορών (φωτογραφία karvasaras.gr)
Ο 74χρονος κατάγονταν επίσης από τα Βρουβιανά Βάλτου.
Επέμβαση Πυροσβεστικής
Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, που μετέβη στο σημείο με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα, για να ανασυρθούν τα άψυχα σώματα των δύο ανθρώπων από τον γκρεμό και να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου.
Ολοκληρώθηκε η #ανάσυρση 2 ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους, μετά από εκτροπή και ανατροπή οχήματος, πλησίον περιοχής Τρυγόνι Αιτωλοακαρνανίας. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 12, 2020
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Αγορές: Σε τεντωμένο σχοινί – Το ενεργειακό σοκ δεν έχει φανεί ακόμη
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες





