Λευκορωσία : Βίαιες συλλήψεις, κρότου – λάμψης και νερό υπό πίεση σε διαδηλωτές
Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Όλγκα Τσεμοντάνοβα επιβεβαίωσε ότι οι αστυνομικοί έκαναν χρήση νερού υπό πίεση και έριξαν βομβίδες στους συγκεντρωμένους.
Εκτοξεύοντας νερό υπό πίεση και βομβίδες κρότου-λάμψης η αστυνομία της Λευκορωσίας επιχείρησε να διαλύσει το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί σήμερα στο Μινσκ για να διαδηλώσει κατά της αμφισβητούμενης επανεκλογής του προέδρου Αλεξάντρ Λουκασένκο.
Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Όλγκα Τσεμοντάνοβα επιβεβαίωσε ότι οι αστυνομικοί έκαναν χρήση νερού υπό πίεση και έριξαν βομβίδες στους συγκεντρωμένους.
Τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης της Λευκορωσίας μεταδίδουν εικόνες από συλλήψεις διαδηλωτών, ορισμένες φορές βίαιες.
Ο τρόπος καταστολής της σημερινής διαδήλωσης φαίνεται ότι είναι από τους πιο βίαιους που έχουν σημειωθεί στο Μινσκ από τα μέσα Αυγούστου.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- ΒΚ-46 – Ολυμπιακός 25-31: Δεύτερη νίκη και πανηγυρική πρόκριση στους «8» του EHF European Cup οι Πειραιώτες!
- Πάτρα: Αμαξοστοιχία του προαστιακού προσέκρουσε σε ΙΧ αυτοκίνητο – Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Ταρέμι (vid)
- Ο Πιρόλα άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό (1-0, vid)
- Βιολάντα: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας στο μοιραίο εργοστάσιο – Η απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας
- Super League 2: Μόνη πρώτη στην κορυφή η Καλαμάτα (3-0), απώλεια για τον Πανιώνιο (0-0)



