Ο ΠΑΟΚ, οι Ενώσεις και οι εκλογές στην ΕΠΟ
Η κατάσταση στις Ενώσεις του ΠΑΟΚ περιγράφεται ως τραγική, την ώρα που στην πλευρά της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει τα πανηγύρια για τον πλήρη και οριστικό έλεγχο της Ομοσπονδίας, δηλαδή της διαιτησίας και των υπόλοιπων τομέων εξουσίας της
Τις επιπτώσεις της δεδομένης απόφασης του κ. Ιβάν Σαββίδη να απομακρυνθεί εντελώς και μόνιμα από το πεδίο των Ενώσεων – μελών της ΕΠΟ και να παραδώσει τον πλήρη έλεγχο του «μαγαζιού» στην ΑΕΚ και στην ομάδα διαχείρισης υπό τον κ. Μελισσανίδη βιώνει, ήδη, με δραματικό τρόπο ο Δικέφαλος του Βορρά.
Η εικόνα της πλήρους απαξίωσής του στο σώμα των Προέδρων των Ενώσεων και η εξαφανισμένη επιρροή του και σε Ενώσεις στις οποίες κυριαρχικά πήρε μέρος στις εκλογές του και «κέρδισε», της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στη Μικράς Ασίας και ήδη σημειώνονται κάποιες πρώτες αντιρρήσεις στην απόφαση του κ. Σαββίδη.
Για το τμήμα εκείνο των στελεχών της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που είχε αναλάβει το έργο της διαχείρισης των εκλογών των Ενώσεων η εξέλιξη θεωρείται καταστροφική, καθώς εκτός όλων των άλλων, προβάλλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο την εικόνα μιας ομάδας, μιας εταιρείας κι ενός αφεντικού που εγκαταλείπει χωρίς καμία μάχη ένα προνομιακό πεδίο άσκησης της εξουσίας της με ευθεία αναφορά στην ΕΠΟ και στη διοίκησή της.
Η εξέλιξη εκτιμάται ως παρανοϊκή.
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας
- Αγρότες: Προχωρούν με μπλόκα σε αεροδρόμια, λιμάνια, κεντρικές αρτηρίες – Με καταστολή απαντά η κυβέρνηση
- Δημοψήφισμα 1974: Πρώτη κυρία της χώρας η Δημοκρατία
- Ο 40άρης Ρογκαβόπουλος MVP της αγωνιστικής στην Stoiximan GBL (pic)
- Το Ηνωμένο Βασίλειο αναζητά την «τετραγωνική ρίζα του Brexit»



