
Παγώνη : Θα έπρεπε ήδη να φοράμε μάσκα παντού
Σύμφωνα με την κ. Παγώνη, «η κατάσταση είναι σταθεροποιήσιμη αλλά ανησυχητική, καθώς από τη μια μέρα στην άλλη μπορεί να γίνει μη ελεγχόμενη».
Ανησυχητική χαρακτήρισε την κατάσταση με την εξάπλωση του κοροναϊού στην Ελλάδα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
Όπως είπε, « η κατάσταση είναι σταθεροποιήσιμη αλλά ανησυχητική, καθώς από τη μια μέρα στην άλλη μπορεί να γίνει μη ελεγχόμενη».
Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έπρεπε να γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας «και σε εξωτερικούς χώρους στην Αττική και όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα». Μάλιστα, μιλώντας στον Σκάι, συνέστησε στους πολίτες να μην περιμένουν να γίνει υποχρεωτικό το μέτρο, αλλά να αποφασίσει ο καθένας για τον εαυτό του και να φορά μάσκα παντού για να προφυλαχθεί.
Σύμφωνα δε με την κ. Παγώνη, σε όλη τη χώρα νοσηλεύονται με Covid-19, -συνολικά και όχι σε ΜΕΘ, γύρω στα 630 άτομα.
- Νέα Αριστερά: Η 19η Μαΐου είναι μέρα μνήμης, τιμής και ιστορικής ευθύνης για τη Γενοκτονία των Ποντίων
- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών ζητάει ισχυρή πολιτική συνοχής
- Πάτρα: Συγκλονίζει η γυναίκα που δέχτηκε άγρια επίθεση – «Έχω κατάγματα και μώλωπες»
- H Anthropic ενημερώνει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα για κρίσιμα κενά ασφάλειας
- Λετονία: Η Ουκρανία σχεδιάζει επιθέσεις από το έδαφος της χώρας της Βαλτικής, λέει η Ρωσία
- Βουλή: Ενσταση αντισυνταγματικότητας από Κωνσταντοπούλου για την ταχεία εκδίκαση αξιόποινων πράξεων βουλευτών


