
Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Βαρβάρα από χρυσαυγίτες
Επίθεση από αγνώστους έγινε το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία του ΣΥΤΙΖΑ στην Αγία Βαρβάρα
Επίθεση από αγνώστους έγινε το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία του ΣΥΤΙΖΑ στην Αγία Βαρβάρα.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση σχετίζεται με την δικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου για την Χρυσή Αυγή.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας
«Ο τρόμος κάποιων, ενόψει της δικαστικής απόφασης της 7ης Οκτωβρίου που ελπίζουμε όλοι ότι θα είναι καταπέλτης για την Χρυσή Αυγή, τους οδηγεί σε κινήσεις πανικού.
Εχθές το βράδυ άγνωστοι βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας.
Η ομόθυμη καταδίκη του λαού της Αγίας Βαρβάρας για τις ναζιστικές και φασιστικές μεθόδους και αντιλήψεις φαίνεται ότι ενόχλησε τους λάτρεις της Χρυσής Αυγής.
Ας το πάρουν είδηση: Δεν φοβίζουν κανένα οι πρακτικές τους. Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου τους έχουν καταδικάσει. Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι ήδη είναι καταδικασμένοι στη συνείδηση του λαού. Και την Τετάρτη αυτή η καταδίκη θα έχει και τη νομική σφραγίδα».
- Ο Ισημερινός απειλεί την Κολομβία με τελωνειακούς δασμούς 100%
- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί

