Κόρινθος: Έκλεισε ο μητροπολιτικός ναός μετά από κρούσμα κοροναϊού
Ο μητροπολιτικός ναός της Κορίνθου έκλεισε καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κοροναϊού, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης
Ο μητροπολιτικός ναός της Κορίνθου έκλεισε καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κοροναϊού, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας hlektra.gr, νωρίτερα εντοπίστηκαν κρούσματα στην εφορία της πόλης και τον ΟΑΕΕ με αποτέλεσμα να διαταχθεί το κλείσιμο των υπηρεσιών και απολύμανση.
Σημειώνεται πως ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τετάρτη 354 νέα κρούσματα της πανδημίας στην Ελλάδα, εκ των οποίων 56 συνδέονται με γνωστές συρροές και 23 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18.475, εκ των οποίων το 56,1% άνδρες, ενώ 2/927 (15,8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 7.598 (41,1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!

