Κόρινθος: Έκλεισε ο μητροπολιτικός ναός μετά από κρούσμα κοροναϊού
Ο μητροπολιτικός ναός της Κορίνθου έκλεισε καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κοροναϊού, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης
Ο μητροπολιτικός ναός της Κορίνθου έκλεισε καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κοροναϊού, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας hlektra.gr, νωρίτερα εντοπίστηκαν κρούσματα στην εφορία της πόλης και τον ΟΑΕΕ με αποτέλεσμα να διαταχθεί το κλείσιμο των υπηρεσιών και απολύμανση.
Σημειώνεται πως ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τετάρτη 354 νέα κρούσματα της πανδημίας στην Ελλάδα, εκ των οποίων 56 συνδέονται με γνωστές συρροές και 23 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18.475, εκ των οποίων το 56,1% άνδρες, ενώ 2/927 (15,8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 7.598 (41,1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο
- «Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου»: Το νέο έργο της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
- Η Επιστήμη το 2026 – Τι προβλέπει το περιοδικό Nature για τη χρονιά που έρχεται
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Επιστρέφει το «Φως στο Τούνελ» που ξανάνοιξε τον φάκελο της υπόθεσης
- Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε δείπνο και πέθαναν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης




