Απίστευτο: Κλείνουν τις χαραμάδες στις πόρτες με πετσέτες για να μην περάσει ο… κοροναϊός
Θετική ολόκληρη οικογένεια στην πολυκατοικία - Το σημείωμα του διαχειριστή
Φοβισμένοι είναι οι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας, όπου μια ολόκληρη οικογένεια έχει νοσήσει με κορονοϊό.
Κάποιοι θεώρησαν ότι ο κοροναϊός μπορεί να περάσει από τη χαραμάδα της εξώπορτας και έτσι έβαλαν πετσέτες για να αποτρέψουν την είσοδο του φονικού ιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.
Πατέρας, μητέρα και το έξι μηνών παιδάκι τους νοσούν και παραμένουν σε καραντίνα μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.
Ο ένοικος μόλις έμαθε ότι όλη η οικογένειά του νοσεί ειδοποίησε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας.
Εκείνος με τη σειρά του θυροκόλλησε τόσο στην πόρτα της εισόδου, όσο και στον πίνακα ανακοινώσεων σημείωμα στο οποίο αναγράφει ότι «όλοι οι ένοικοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να χρησιμοποιούν όσο τον δυνατόν λιγότερο το ασανσέρ και απαραιτήτως με γάντια και μάσκα».
Ο πατέρας από την πλευρά του ανέφερε ότι και οι τρεις εμφάνισαν συμπτώματα όπως πυρετό και βήχα. Πήγαν στο νοσοκομείο, όπου τους είπαν ότι έχουν κοροναϊό. «Να το πιστέψουνε, είναι σοβαρό» λέει σε όσους πιστεύουν ότι ο κοροναϊός δεν υπάρχει. Μπορεί να το έχεις και να μην το ξέρεις.
- Οι νεκροί του Ιράν δεν ήταν μόνο οι διαδηλωτές – Άοπλοι, ανήλικοι και περαστικοί ανάμεσα στα θύματα
- Ο Ολυμπιακός είχε στο χορτάρι 16… Φουστέρ
- Έγκυος Αφροδίτη, συμπερίληψη και τα φτερά των 22 κιλών: Η αλήθεια της Victoria’s Secret σε αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ
- Αγρίνιο: «Δεχόμουν απειλές και είδα όπλο» – Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για τη δολοφονία του κοινοτάρχη
- Κωνσταντίνος Δαβάκης: Ο δρόμος του καλού
- Δεν θα πάει στο Νταβός ο Μερτς για το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Ο ΟΗΕ είναι το σύστημά μας για διασφάλιση της ειρήνης», λέει ο Γερμανός ΥΠΕΞ



