Για το τεύχος Οκτωβρίου το περιοδικό Vogue Brazil, επέλεξε τους Πάμπλο Βιττάρ και Γκλόρια Γκρουβ ως πρωταγωνιστές.

Drag Queens ως «fashion icons»

Ο Βιττάρ στέκεται ως ο πιο επιτυχημένος drag ερμηνευτής στη μουσική σκηνή. Του έχει γίνει απονομή σε πολλαπλά τρόπαια από το MTV και έχει προταθεί για ένα Latin Grammy για τους δίσκους του.

«Θέλω, μπορώ, μπορώ να το κάνω», είπε ο Βιττάρ στο εξώφυλλο σύμφωνα με μια μετάφραση. «Πάντα ήξερα ότι επρόκειτο να φτάσω εκεί που είμαι. Δεν είναι λάθος να αγαπάς τον εαυτό σου, να φροντίζεις τον εαυτό σου. Οι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν να σε σέβονται για το ποιος είσαι».

Για την εικόνα του εξωφύλλου, ο ερμηνευτής φοράει Gucci από την «κορυφή» ως τα «νύχια» και φωτογραφήθηκε από τον Hick Duarte.

Για το δεύτερο εξώφυλλο, είναι η ώρα της Γκλόρια Γκρουβ να λάμψει. Αν και δεν είναι τόσο παγκόσμιο όνομα όσο ο Βιττάρ, η Γκρουβ εξακολουθεί να είναι αξιοσημείωτη από μόνη της, αρκετά αξιοσημείωτη για να φιλοξενήσει το νέο drag reality show της στο Netflix.

Αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον Νοέμβριο. Έξω από τη σειρά όμως, ο Daniel Garcia Felicione Napoleão που κάνει τον drag χαρακτήρα της Γκρουβ, είναι πιο γνωστός ως ηθοποιός και τραγουδιστής.

«Ζω ένα όνειρο και είμαι ενθουσιασμένος με την πρόσκληση γιατί το να είμαι εδώ, τοποθετεί τις drag queens στο επίπεδο των fashion icons». Είναι επίσης ντυμένος με Gucci με φωτογραφίες από τον Hick Duarte.