
Κοροναϊός: Συναγερμός σε κρουαζιερόπλοιο με 1.000 επιβάτες – Βρέθηκαν 12 κρούσματα – Επιστρέφει στο Ηράκλειο
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται, ελήφθησαν 150 δείγματα, με τα 12 να «βγαίνουν» θετικά στον κοροναϊό.
Συναγερμός έχει σημάνει στο κρουαζιερόπλοιο Mein Shiff 6 που μεταφέρει 1.000 επιβάτες καθώς 12 άτομα βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό. Ήδη, το κρουαζιερόπλοιο με τον οποίο η Ελλάδα, από την Κρήτη «έκοψε την κορδέλα» της επανεκκίνησης της κρουαζιέρας, επιστρέφει από τη Μήλο στο Ηράκλειο Κρήτης.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται, ελήφθησαν 150 δείγματα, με τα 12 να «βγαίνουν» θετικά στον κοροναϊό.
Πρόκειται για μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου, που μεταφέρει πάνω από 1.000 επιβάτες.
Οι νοσούντες έχουν τεθεί ήδη σε καραντίνα και πρόκειται να υποβληθούν και σε νέο τεστ. Για την κατάσταση έχει ήδη ενημερωθεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Σε ξενοδοχείο Covid στην Χερσόνησο τα 12 κρούσματα
Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη ο Πρόεδρος του ΟΛΗ Γιάννης Βαρδαβάς η ενημέρωση που υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα, είναι ότι το τεστ θα επαναληφθεί και σήμερα μέσα στο πλοίο.
Τα 12 άτομα θα μεταφερθούν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, στο ξενοδοχείο covid της Χερσονήσου.
Σημειώνεται ότι το «Mein Schiff 6» είναι το πρώτο πλοίο που ξεκίνησε δρομολόγια κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο και προσέγγισε τον Πειραιά μετά από 6μηνη αναστολή της κρουαζιέρας στην Ελλάδα
- Ο συνδυασμός που πάει το περπάτημα σε άλλο επίπεδο
- Καιρός: Αίθριος τη Μεγάλη Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout
- Ωραία η σχέση, αλλά ο χώρος είναι απαραίτητος
- Θα έπρεπε τα έργα της Φρίντα Κάλο να βρίσκονται στο Μεξικό;
- EE: Το μερίδιό της στο παγκόσμιο ΑΕΠ έχει μειωθεί, αλλά οι φτωχοί τα πάνε καλύτερα




