Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού συνεχίζει τα φιλικά της τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν.
Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχθηκαν τον Ηλυσιακό στο Κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και επικράτησαν με 4-0 σετ. Ο Σπύρος Σαραντίτης έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όσες παίκτριες δεν έπαιξαν πολύ στα δύο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια.
Ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τις Χριστοδούλου, Γιώτα, Χίπε και Σκοτ και άφησε θετικά δείγματα στο παιχνίδι.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (23/9, 16:00) στην έδρα της Θέτιδας Βούλας.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Ο Άλφα Ντιαλό είναι ένας από τους καλύτερους φόργουορντ στην Euroleague, η κατάσταση στη Μονακό είναι στον αέρα και οι ομάδες της Euroleague θέλουν να το εκμεταλλευτούν – Τα δεδομένα για τον Αμερικανό
Με σχετική του ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τον κόσμο του Μιλγουόκι και τους υποσχέθηκε πως όταν επιστρέψει θα παίξει για τον καθένα ξεχωριστά.