Κοροναϊός: Σε αυτο-απομόνωση η ιρλανδική κυβέρνηση – Θετικός στον ιό ο υπουργός Υγείας
Η Ιρλανδία ανακοίνωσε 357 νέα κρούσματα Covid-19 σήμερα, τον υψηλότερο ημερήσιο απολογισμό από τα μέσα Μαΐου, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Το ιρλανδικό κοινοβούλιο ανέστειλε τη λειτουργία του για μία εβδομάδα και οι υπουργοί της κυβέρνησης κλήθηκαν να αυτο-απομονωθούν, αφότου ο υπουργός Υγείας Στίβεν Ντόνελι ασθένησε, έγινε γνωστό την Τετάρτη από τον πρόεδρο του κοινοβουλίου.
«Όπως προκύπτει από τα γεγονότα σήμερα, το υπουργικό συμβούλιο πρέπει τώρα να μπει σε αυτό-απομόνωση, επομένως δεν υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουμε με τις εργασίες και το κοινοβούλιο θα αναβάλει τη λειτουργία του έως την επόμενη Τρίτη ή ώσπου να λάβω οδηγίες (από τον πρωθυπουργό)», δήλωσε ενώπιον του σώματος ο πρόεδρος της κάτω βουλής Σιν Ο Φιργκέιλ.
Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTE μετέδωσε πως ο Ντόνελι ζήτησε ένα τεστ COVID-19 σήμερα το απόγευμα. Το γραφείο του δεν έχει ανταποκριθεί σε αίτημα να σχολιάσει σχετικά.
Η Ιρλανδία ανακοίνωσε 357 νέα κρούσματα Covid-19 σήμερα, τον υψηλότερο ημερήσιο απολογισμό από τα μέσα Μαΐου, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας.
- Τι Χόλιγουντ, τι Κίεβο; Ο Σον Πεν όπου κι αν πάει παίρνει ένα Όσκαρ
- Πότε είναι η κλήρωση των play offs και play outs της Super League
- Βουλή: Άγρια επίθεση Λυμπερόπουλου σε Κυρανάκη για τα ταξί – «Εφαρμόζει χουντικές απόψεις στον κλάδο μου»
- UNI-PHARMA και InterMed πιστοποιήθηκαν ως Top Employers για τέταρτη συνεχή χρονιά
- Μπιενάλε: Η EE δεν θέλει τη Ρωσία και οι καλλιτέχνες το Ισραήλ
- Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο 24-7: Άνετη νίκη πριν τη Μπρέσια για τους «ερυθρόλευκους»






